Online Services

De SAG heeft een online patiëntenomgeving. Hier kun je een afspraak inplannen met zorgverlener, een herhaalrecept aanvragen, een eConsult voeren met jouw huisarts en jouw medisch dossier inzien.

Je kunt de patiëntenomgeving bereiken via de App of de webversie. De App kun je instellen op een andere taal. Op dit moment kun je kiezen uit Engels, Arabisch en Turks.


Registreren voor de online services

Voordat je jouw patiëntenomgeving kunt gebruiken, moet je een account aanmaken. Dit account kun je gebruiken voor zowel de App als de webversie.

  1. Maak een nieuw account aan (‘Registreren’) op mijn.sag-amsterdam.nl.
  2. Klik binnen 24 uur na ontvangst op de bevestigingslink in de e-mail die je ontvangt.
  3. Jouw accountgegevens worden vergeleken met ons bekende gegevens. Bij onduidelijkheden nemen we contact met je op om de registratie af te kunnen ronden.
  4. Jouw account wordt geactiveerd. Vanaf dat moment kun je gebruikmaken van de online diensten in zowel de App als de webversie.

De online services zijn helaas nog niet beschikbaar. Wij hopen dat je zeer spoedig de snelheid en het gemak van de online services kunt ervaren.


Jouw gegevens zijn beschermd

De patiëntenomgeving bevindt zich in een beveiligde omgeving. Dat betekent dat jouw gegevens zijn beschermd. Alle data worden versleuteld verzonden en versleuteld opgeslagen op beveiligde servers. Uitsluitend jij en jouw zorgverlener hebben toegang tot jouw gegevens. Iedere keer dat je inlogt, krijg je een verificatiecode per sms. Ook dit is om jouwveiligheid te garanderen.


Vragen of problemen

Heb je een technische vraag? Bijvoorbeeld problemen met inloggen of een foutmelding? Kijk dan bij de ‘veelgestelde vragen’ op de website van Uw zorg online. Technische vragen over het portaal kunnen wij helaas niet beantwoorden in het gezondheidscentrum.